Назначиха нови директори на ОДМВР в Пазарджик, Благоевград и Пловдив

Със заповеди на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов са назначени нови директори на областните дирекции на МВР в Благоевград, Пазарджик и Пловдив, съобщиха от ведомството.

Като причина за промените се посочва ефективното изпълнение на приоритетите в дейността на МВР по линия на пътната безопасност, противодействие на престъпността в малките населени места, трафика и разпространението на наркотици, мигрантския натиск, както и на базата на анализ на резултатите на дирекциите до момента.

Днес министър Стоянов лично представи пред състава на ОД на МВР -Пловдив Георги Чергов, който е досегашен ръководител на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари.

Пред медиите в Пловдив министър Калин Стоянов посочи, че не е доволен от работа на освободените директори и счита, че има други служители, които ще се справят по-добре от тях. По думите му в МВР не се извършва чистка.

Полицията в област Благоевград ще бъде поета от Даниел Димитров. До момента той е бил началник на териториалното звено на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) в Кюстендил. Димитров беше представен от заместник-министър Кирил Ценкин.

Даниел Луков, досегашен началник на отдел в ГДБОП, става директор на ОД на МВР - Пазарджик. Той беше представен от заместник-министър Стоян Темелакиев.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини