Илон Мъск отново не спести подигравките си с Apple

Илон Мъск е един от най-изявените врагове на Apple, въпреки че компаниите му не произвеждат продукти, които да са в пряка конкуренция с техните. Но пък милиардерът си умира да се подиграва на хрумките на Тим Кук и екипа му и особено на цените, които им слагат.

Очилата за AR/VR Vision Pro, представени преди дни, се превърнаха в повод Мъск отново да покаже специфичното си чувство за хумор в Twitter. Той публикува в профила си колаж с две снимки. На едната виждаме кадър от премиерата на новия продукт на Apple, а на другата - пакетче с халюциногенни гъби.

Акцентът е върху цената - докато Vision Pro струва цели 3499 долара, явно според Илон Мъск можем да постигнем същия ефект на добавена реалност с пакетче от гъбите за 20 долара, които гарантират "контакт с извънземни и НЛО".

Очаквано публикацията получи хиляди харесвания и десетки хиляди споделяния. А феновете на милиардера харесаха поредната му шегичка с Apple. Дни по-късно пък дойде и следваща, в която виждаме жена с предизвикателни форми и вкусна закуска пред нея. Но не виждаме лицето й, защото гледна точка е на човек, носещ чифт Vision Pro.

"Добавената реалност е страхотна", гласи коментарът на Илон Мъск към кадъра, като насмешката е очевидна.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини