Мащабна спецакция в София край един ресторант до офиса на Пепи Еврото

Мащабна спецакция в София. По информация на NOVA късно снощи екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и прокуратурата са влезли в известен столичен ресторант. Пред заведението в кв. "Драгалевци" има полицейско присъствие. 

По неофициална информация на БНТ е атакуван офисът на Петьо Петров, известен като Пепи Еврото, който се намира до известния столичен ресторант на бул. "Черни връх". Управителят на заведението е потвърдил за акцията, но посочва, че в ресторанта му не е влизала полиция.

Според информацията на NOVA е имало проверки в заведението, но служителите на реда останали 10-15 минути. По предварителни данни по разпореждане на Софийската районна прокуратура са извършени процесуални действия срещу две лица - известни бизнесмени. От СРП и МВР обаче отказват коментар на NOVA. Проверява се дали операцията е свързана с убития преди дни в ЮАР Красимир Каменов – Къро. 

По информация на БНТ Пепи Еврото е избягал от мястото, като под ресторанта са открити множество подземни изходи. Според източнициte на БНТ операцията е свързана и с бизнесмена Размиг Чакърян - свързван с войната срещу убития в ЮАР Красимир Каменов - Къро.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини