Принц Хари се е консултирал с бракоразводни адвокати, според слухове

Докато се носят слухове, че принц Хари се е консултирал с бракоразводни адвокати преди месеци, бившият иконом на принцеса Даяна Пол Бърел наля допълнително масло в огъня след скорошно интервю на GB News.

Бърел, който беше дългогодишен довереник на покойната принцеса, разкри, че херцогът на Съсекс остава в брака си в името на двете си деца.

"Аз ли съм единственият човек в Обединеното кралство, който си мисли: "Най-накрая Хари събуди ли се за истината? Прозрял ли е най-накрая истината за това, което прави жена му и че е бил промит мозък и хипнотизиран от нейната красота или нещо подобно?" Защото всички го знаем, но той изглежда не го вижда", каза Бърел пред GB News.

В скорошно интервю за GB News лейди Колин Кембъл твърди, че принц Хари е извикал бракоразводни адвокати "преди месеци" на фона на "проблеми в брака, които се предполага, че са от известно време" с Меган Маркъл.

73-годишната лейди Кембъл, която е известна като Lady C, коментира съобщенията, че Хари е прекарвал време сам в два хотела - един близо до дома му в Монтесито и друг в Лос Анджелис, съобщава шотландският Daily Express.

Тя твърди пред GB News: "В брака им се предполага, че има проблеми от известно време. Искам да кажа, чух от пет напълно надеждни източника, че Хари е извикал адвокатите преди няколко месеца."

"Винаги би могло да има потенциални пукнатини в този брак... със страхотната преса и голямото внимание идва и голям натиск", каза сътрудникът на Sky News Дейзи Коузенс пред водещата Каролин Ди Русо.

"Няма да се изненадам, ако нещо от това е вярно."

Херцогът и херцогинята на Съсекс се ожениха през 2018 г. и се преместиха в САЩ, за да избягат от британската преса.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини