Семейство Бекъм сложи край на приятелството си с Меган и Хари

Дейвид и Виктория Бекъм, не само бяха сред звездните гости на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, но и открито подкрепяха актрисата, когато стана част от кралското семейство на Великобритания.

Е, по всичко личи, че с близкото им приятелство вече е приключено, а виновник за краха на отношенията им е посочена именно херцогинята на Съсекс. Британската преса разкри, че Меган хвърлила мерника на Бекъмови, обвинявайки ги, че тайно разкриват детайли за живота им с Хари на медиите. Разбира се, това не само поставило Дейвид и Виктория в шок, но и истински ги вбесило, като двамата взели категоричното решение, че с приятелството им с херцозите вече е приключено.

Че има крах във взаимоотношенията между двете звездни семейства се заговори, след като Меган и Хари не бяха поканени на сватбата на най-големия син на Бекъмови - Бруклин. Брат му принц Уилям и Кейт Мидълтън на свой ред са били сред поканените, но любезно отказали.

Липсата на херцозите се забеляза и при обявяването на Лео Меси за новата звезда в отбора на Дейвид - "Интер Маями", като дебютът на аржентинеца беше проследен от десетки звездни лица на стадиона.

Медиите отбелязват, че това не е първият път, в който Меган Маркъл приключва отношения с приятели от миналото си, за да гради нови с популярни лица, които могат да й помогнат да просперира в Щатите. Така, в близкия й кръг са вече Опра Уинфри и приятелката й Гейл Кинг, колежката им Елън Дидженеръс и др.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини