Творби на пловдивски ученици озариха Детско отделение

Изображение 1 от 6

    Екипът на ОУ „Екзарх Антим I“ изненада Детското отделение на МБАЛ – Първомай. По случай  1 юни пловдивските ученици изработиха поздравителни картички за болните деца от отделението, а след това с помощта на учителите бяха изработени и пана, които вече красят коридорите на болницата: цветя от хартия и дърво, ограда, агънце и къщичка за птици, слънце и усмихнати детски лица и елфчета. Към това са прибавили масички и столчета, които да оформят кът за работа - рисуване, писане на децата, които са в болницата.

    Ученици и учители от  ОУ „Екзарх Антим I“ ежегодно се включват в различни благотворителни кампании. Тази година изработили картички за 1 юни, които занесли в болница „Св. Георги“, Пловдив. Но толкова много деца се включили в акцията, че ръководството решило да пренесат инициативата някъде, извън областния град.

    Така отделението в Първомайската болницата ще посрещне детския празник в разведрена обстановка.

    Д-р Бойлова - управител на МБАЛ - Първомай, благодари за прекрасната изненада и пожела на всички ученици щастливо детство, а на учителите им все така всеотдайно да продължават да ги учат на благородство и щедрост.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини