Как ще изглежда предстоящият сгъваем Samsung Galaxy Z Fold 5

Само преди няколко дни Google обяви Pixel Fold, но първия сгъваем модел на компанията има доста да наваксва пред безспорния лидер в този сегмент - Samsung Galaxy Z Fold, чиято пета версия очакваме да видим през юли. 

В рамките на няколко години корейският гигант извървя доста дълъг и “паянтов” път, докато стигне до Fold 4, който впечатлява със завидна здравина и цяла вселена от екстри и функции. 

Един от въпросите, които стоят пред феновете на модела, е доколко Samsung ще промени вече установената и работеща визия на модела с предстоящия негов вариант. 

Наскоро изтекли дигитални изображения, както и появила се снимка на прозрачен калъф за Fold 5, показват, че компанията ще заложи на максимата “ако нещо работи добре, не го променяй”.

От кадрите виждаме един доста сходен на предходния модел смартфон, който обаче ще може да се похвали с по-тънък корпус. 

Предполага се, че пантата ще остане същата като при Fold 4, просто защото работи доста добре. 

Все пак очакваме, че Fold 5 ще е оборудван с чипсета, който видяхме и при Galaxy S23, а именно Snapdragon 8 Gen 2, съпроводен от LPDDR5X RAM и UFS 4.0 вградена памет. 

Снимката на прозрачния калъф, потвърждава, че камерата също ще остане непроменена, поне що се отнася до начина на подредба на сензорите на гърба на устройството. 

Спекулира се, че те ще включват 50-мегапикселов главен сензор, 12-мегапикселов сензор с широк обектив и 12-мегапикселова камера с телефото обектив, но ще трябва да изчакаме още около два месеца, за да видим точно какво ни е приготвила Samsung. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини