1600 лева събраха в ДГ "Родопчанче" за лечението на Любчо, посветиха спектакъла на 75-годишнината си

Изображение 1 от 6

    Благотворителен спектакъл и базар организира екипът на Детска градина "Родопчанче" в Смолян. Събраните средства в размер на 1600 лева бяха дарени за лечението на 10-годишния Любомир. Инициативите са част от програмата на детското заведение за отбелязване на неговата 75-годишнина.
    Приказната въртележка се завъртя в залата на детската градина. За малчуганите техните учители и възпитатели се превъплътиха във феи и зла вещица, а на сцената се заредиха епизоди от приказките "Трите прасенца", "Червената шапчица" и "Вълкът и седемте козлета". Идеята за доброто беше в основата на спектакъла.
    "Доброто винаги побеждава в приказките, в нашия живот и това искаме да предадем и на децата", каза Йордана Шопова - директор на ДГ "Родопчанче". На представлението присъстваше и 10-годишния Любомир заедно с майка си. За неговото лечение бяха събарани 1600 лева. Директорката връчи дарението с думите: "Пожелаваме ти много здраве! Да имаш всичко, което поискаш и да сбъднеш своите съкровени желания. С много обич от децата, екипа и родителите на Детска градина "Родопчанче".
    Майката Антония Емилова насълзена благодари: Благодаря на всички, които се включиха в каузата на Любомир, от сърце им благодаря!
    10-годишното момче преди ден се е върнало с майка си от клиника в Турция и състоянието му е значително по-добро. Предстоят обаче още процедури за лечение на бъбреците.
    А за детската градина предстоят още събития, с които ще отбележат 75-та си годишнина.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини