Задържаха двама с наркотици и двама пияни водачи, единият и без книжка

Мъж и жена са задържани в Районното управление в Свиленград за дрога, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера полицаи са проверили 24-годишна от града. В нея са намерени 3 топчета суха зелена листна маса с тегло 1,7 грама, реагираща положително на марихуана. В хода на работата пред криминалистите тя признала, че веществото е закупено от 53-годишен. Последвало е претърсване в жилището му на улица „Язовирска“, където е открит пакет от същата дрога с тегло 1,2 грама. Двамата са задържани до 24 часа по стартиралото бързо производство.

Три бързи производства са стартирали през денонощието срещу водачи, нарушили Закона за движение по пътищата. Двама от тях са заловени да шофират след употреба на алкохол. В хасковския арест е пренощувал 57-годишен, управлявал Ровър по улиците на града с 2,3 промила.

В димитровградското село Радиево е бил проверен водач на 52 г. с леката си кола Опел. В хода на контрола се е изяснило, че мъжът е неправоспособен и шофира с наличие на 1,55 промила алкохол в издишания въздух. Третият водач на 51г. е хванат в Димитровград да управлява „Ленд Ровър“. Той бил с отнета шофьорска книжка и в срок на връчена административна мярка. Тест с техническо средство отчело наличие на амфетамин. Водачът е дал кръв и урина за химичен анализ.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Мм
    Мммм......
    3 -3
    12:43, 12 апр 2023
    Много сериозна е работата, само пияни и дрогирани по пътищата! "Смелчаги "!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини