Звездата Меган Фокс е в България

Звездата Меган Фокс е в България – това разбрахме от постовете на екранния ѝ партньор Микеле Мороне в социалните мрежи. Тя е пристигнала този уикенд в София. Тук световноизвестната актриса ще снима нов филм.

Красавицата е настанена в един от най-елитните хотели в столицата. Майката на три деца е пристигнала без гаджето си, рапъра Machine Gun Kelly. Но той най-вероятно ще дойде да я посети по време на снимките.

Меган Фокс ще изиграе ролята на зъл робот във филм, продуциран от „Милениум медиа“ с работно заглавие Subservience („Подчинение“). Главната мъжка роля ще бъде поверена на италианеца Микеле Мороне, придобил голяма популярност от филма „365 дни“ и сериала „Медичите“.

Мороне също вече е у нас и работи усилено по сценария на филма заедно с режисьора Ес Кей Дейл, който преди две години снима хорър с Мегън Фокс отново в студията на „Ню Бояна Филмс“.

В „Подчинение“ Меган Фокс играе ролята на жена робот, която е взета от самотен баща (в ролята Мороне) да поддържа домакинството и се грижи за детето. В един момент обаче, изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива. Филмът „Подчинение“ трябва да е готов за фестивала в Кан през май, където е включен в програмата за продажби още преди да е готов.

Източник: gospodari.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини