Меган Фокс идва в България, ще снима ужаси у нас

Една от най-красивите актриси в Холивуд – Меган Фокс, пристига у нас. В студиата на „Ню Бояна“ тя ще снима главна роля в хоръра „Till Death“, пише сайтът „Screen Daily“, цитиран от „Монитор“.

Фокс ще се превъплъти в ролята на Ема, която е прикована с белезници към покойния си съпруг като налудничаво отмъщение на двама наемни убийци, които я преследват в опит да убият и нея.

Снимките започват през март, засега не се знаят много подробности за хоръра. Сценарист е Джейсън Карвей, а режисьор С.К. Дейл. Сред продуцентите е Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрич, един от хората зад „Аквамен“ и продължението му, както и зад хитовия сериал „Живите мъртви“.

Звездата от „Трансформърс“ обаче ще изкара няколко филма, преди хорърът да се появи по екраните. Съвсем скоро тя снима заедно с Джеймс Франко, Джоуи Кинг и Уил Фарел в „Zeroville“ под режисурата на самия Франко. Наскоро приключи и работата по „Big Gold Brick“ на Брайън Петсос, в който игра с Оскар Исак и Анди Гарсия, както и по комедията „Think Like A Dog“ с Джош Дюамел.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини