Спецакция в Хасковско: Откриха наркотици, цигари и тютюн в паткарници

Шестима души са заловен с наркотици в Хасково, село Гарваново и Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера в хода на операция по линия на дрогата, полицаи от бригадирския град са проверили момиче на 18 г. и непълнолетен на 17 г. В девойката е открит 0,70 грама канабис, а в момчето – свивка от същия наркотик с тегло 1,5 грама.

В управлението на областния град са били доведени двама мъже. В първия на 39 г. при проверка е открита суха зелена листна маса с тегло 3 грама, а в 23-годишен еднограмова сгъвка с бяло кристално вещество.

Проверките на хасковските криминалисти по линия на наркотиците продължили и в село Гарваново в обект, обособен като паткарници. В стая на помещението, обособено за живеене са намерени 30 грама марихуана. Тя се използвала от двама братя на 27 г. и 25 г. от селото. В друга стая, обитавана от 38-годишна са открити 400 къса безакцизни цигари, а в трета, използвана от 54-годишен – 3 кг тютюн без бандерол. Работата по случая продължава.

Цигари без бандерол иззеха полицаи от участъка в Стамболово. Вчера те са извършили проверка в магазин в село Зимовина, стопанисван от 27-годишен мъж от същото село. В бакалията са открити 49 къса цигари, иззети с протокол.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хи
    Химена
    9 -3
    13:45, 16 дек 2022
    Искам да се предам ! Преди време настъпих чужда дъвка и продължих да вървя без да се заинтересувам на кой е . Също и 1999 паркирах неправилно до Механото и не ми написаха фиш.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини