Задържаха трима наркомани в Кърджали за притежание на дрога

За притежаване на наркотик трима са били задържани в РУ-Кърджали. Около 14 часа вчера полицейски служители извършили претърсване в апартамент в областния град и открили вещество, което при направен наркополеви тест реагирало на метаамфетамин. Наркотикът е иззет, а обитателите на жилището – 29-годишен и две 27-годишни жени, са били задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

Досъдебно производство за хулиганство е образувано в РУ-Кърджали за инцидент, станал на 22 май около 4 часа пред дискотека в областния град. Тогава 19-годишен напръскал с лютив спрей 32-годишен служител в заведението. С оглед на това, че е пострадалият и изпълнявал функция по опазване на обществения ред е отменен актът по Указа за борба с дребното хулиганство и е започнато разследване.

Кражба на кабел за интернет е била разкрита от полицаи от РУ-Крумовград. Около 16,30 часа вчера бил откраднат кабел на интернет доставчик, вследствие на което била прекъсната връзката на част от потребителите. При организираните издирвателни действия от полицията бил установен 61-годишен, съпричастен към деянието. Инкриминираните вещи са открити, иззети и са на съхранение в РУ-Крумовград. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини