Сашка Васева съди Нешка Робева

Снощи започна най-бляскавото танцувално шоу VIP dance – предаването, което търси най-любимите танцьори на България. Още в първото издание 12-те отбора показаха истински хъс за победа с изключително сложни хореографии, артистичност и непредполагаеми танцувални умения. Половината отбори танцуваха аржентинско танго, а другата част се изявавяха на попрището на хип-хопа.

По регламент журито оценяваше всеки отбор след неговото изпълнение, като всеки от 4-те члена даваше своята оценка, както и една обща за артистичност.

Като в истинска надпревара, не всички участници бяха доволни от получените резултати. Най-разочарована бе Сашка Васева, която не можа да преглътне критиките на журито и най-вече тези на Нешка Робева. Затова дупнишката Мадона поиска право на отговор по време на живото предаване.

"Все някой трябва да постави на мястото й Нешка Робева. Тя грубо обижда, затова аз ще я съдя. Всички знаем, че тя мрази фолка. Достатъчно коментира всички с грозните си слова" – се закани в ефир Сашка Васева. Въпреки това, че към нея имало по-специално отношение, тъй като била икона на поп фолка, партньорката на Мон Дьо бе категорична, че ще продължи участието си във VIP dance.

Коментарът на "желязната лейди" Нешка Робева бе в едно единствено изречение, цитат на Паскал "Истината е добра за този, на когото я казват и лоша за този, който я казва".

И въпреки, че във временното класиране с 27 точки води отбора на Анелия Раленкова и Ники Сотиров, заедно с Анета Авикян и Атанас Месечков, Нешка Робева даде най-високата оценка 6 единствено на хип-хоп изпълнението на Тереза Маринова и Йордан Йовчев.

"Желязната лейди" призна в ефир, че въпреки разочарованията й по състезания в дългогодишната й кариера на треньор по художествена гимнастика, единствения път когато е плакала е било, заради ощетяването на Йордан Йовчев при оценките му на Олимпийските игри в Атина.

Давайки най-високата оценка в състезателната вечер, Нешка Робева допълни, че брилятното хип-хоп изпълнение на "олимпийския отбор", който тази вечер се бе преобразил в роботи, едва не я е разплакало отново.

В петък от 20 часа зрителите на Нова телевизия ще видят второто предаване на VIP dance. Тогава половината отбори ще танцуват бродуей, а другите - самба.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини