Добрият секс започва от главата

Има асексуални, сексуални и хиперсексуални хора. Някои обичат да правят секс по всяко време, други – само сутрин, трети нощем и пр. За всеки един обаче, добрият секс започва от главата.
1. Възприемане на тялото
- за жените- всъщност, мъжете надали ще забележат целулита по дупето ти. Още повече, ако то сластно се притиска в скута му. Мъжете не възприемат фрагменти, а цялостна картина. И последното нещо, което правят по време на секс, е да търсят недостатъци. Космите по краката ти, обаче ще усетят. И то, не за друго, а защото са показател за не добре поддържано тяло и немърливост. Такива са си те, мъжете- могат да преглътнат някой и друг килограм, но трябва от всякъде да ти личи, че не просто се харесваш, а се обичаш!
- за мъжете- няма такава жена, да се вторачи в пениса ти, когато спуснеш ципа. Няма да извади линийка, няма да се изсмее в шепи. Всъщност рядко ни пука какво има в гащите, стига да работи добре (е някои правят впечатление, но това е друга тема :) Ключовата дума е: САМОЧУСТВИЕ. Жените мразят комплексари. Носи го горд, твърд и добре изправен. Всичко друго е простено.
2. Желанието
- за жените – ако не искаш да правиш секс, НЕ ПРАВИ! Секс не се прави, защото трябва, а защото искаш. Понякога обаче, ако след първоначално нежелание склониш, се стига до доста добро преживяване. Това е така, защото сексът спомага за отделянето на много „хормони на щастието“.И честна дума, лекува главобол! Страстта и истинския мерак, няма как да не ти докарат едно незабравимо преживяване. Мъжете може да не са толкова емоционални, но усещат принудата и отвръщат несъзнателно.
- за мъжете – НЕ значи Не. Примири се. Жените нямат тестостерон, който да им влияе през 90% от времето и понякога наистина просто не ни се прави секс. Прежали се с малко гушкане и приеми нещата с чувство за хумор. Нищо чудно да ти се …отблагодарят подобаващо.
3. Оргазмът
- за жените- добрия секс, не значи непременно оргазъм. За разлика от мъжете, ние не винаги стигаме до там. Не трябва да си го поставяме за цел и да се обсебваме от това. Може да ни е хубаво и без да свършим, но не трябва да прекаляваме. Един път да, втори-да…трети вече не. Стига се до състояние на натрупване на превъзбуда и…нали не искаш да станеш като Елена от съседния вход, която по цяла вечер нарежда мъжа си? Покажи му как и къде го искаш, толкова е елементарно. В 21-ви век сме за бога…никой няма да те жигоса за плътски желания!
- за мъжете…е какво, на вас ви го е дала природата….
4. Активността
- за жените - ако се чувстваш мръсница днес, бъди такава. Само не го шокирай! Мъжете обичат активни, но не и агресивни жени. Пасивността ги дразни и кара да мислят, че не вършат нещата както трябва. Искаш да го изненадаш устно в асансьора? Ами …специална покана ли чакаш?!?
- за мъжете – активен не значи груб. И не, тия работи, дето си ги слушал, и гледал по порното, че всяка жена мечтае за изнасилване, не са верни! Наистина понякога може да поискаме малко по интензивни усещания, някои-дори доста повече. Но трябва да не забравяш, че си по-силната половина и да знаеш кога да спреш! А ако тя е по-активна и на теб ти допада, поощри я.
5. Симулацията
- за жените- ако просто играеш роля, водена от желанието да не го обидиш, то грешиш. Както вече казах, мъжете не са глупави и могат да „надушат“ фалшивостта. Но не и истинските ти намерения…които дори да знаят, надали ще оправдаят. А така пречиш и на себе си- той няма как да разбере какво всъщност искаш и по колко.
- за мъжете- не се ядосвай, ако разбереш, че тя симулира. Жените наистина го правим, за да не ви нараним или обидим. Покажи и обаче, че си разбрал и се поинтересувай, кое не се получава. Бягането от проблема не го решава.
6. Мисленето
- за жените – това е истинският страстоубиец. Разни ненадейни мисли, особено за проблеми в службата или предстоящ ремонт на тавана, просто съсипват и най-добрия секс. Най-добрата глава по време на секс е …празната глава. Отдай се на усещанията, има време да мислиш
- за мъжете – да, харесва и. Не, не ти е малък. Вероятно ще стигне до оргазъм. Не, не си скапаняк, че си свършил бързо. Не, предишния не е бил по-добър от тебе. Ти си това, което тя иска в момента. И нищо повече, дерзай!

Източник: latro.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини