Бащата на бизнесмена от Разлог: Бих предпочел синът ми да е мъртъв!

Бащата на бизнесмена Явор Мандраджиев, чието семейство бе взривено в Разлог, заяви, че синът му е с чисто минало и без задължения към хора от криминалния контингент. 

Альоша Мандраджиев се срещна тази сутрин с журналисти. По думите му единствените притеснения на сина му били, че има задължения към банките, съобщава bTV. Той бил взел кредити, които обаче не плащал редовно.

Преди няколко дни на Альоша се обадила близка, която работи в една от банките, и му казала да помоли сина си да покрива по-често и по-редовно вноските.

За местните какъвто и да е Явор, би трябвало органите да се разправят с него, а не да пострадат неговите деца. Бащата на бизнесмена също отбеляза: "Каквото и да е направил синът ми, бих предпочел той да е мъртъв, вместо моята снаха и моето внуче".

Следобед труповете на двете жертви ще бъдат донесени в жилището за поклонение. Погребението е насрочено за утре, тъй като всички очакват майката на Снежана (съпругата на Явор) да се върне от Испания.

Междувременно от "Пирогов" съобщиха, че е стабилизирано състоянието на малкия Кристиян, който пострада при взрива в Разлог.

Днес предстои консултация с лицево-челюстен хирург и скенер на главата на детето. При взрива са засегнати носни кухини и предстои да се реши дали е нужна операция. Кристиян е изгубил слуха си и още не може да се каже дали той ще се въстванови.  Детото още е в стрес, реагира на болка, но не може да разговаря.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини