Бащата на Бритни Спиърс иска 2 милиона обезщетение за отказа от попечителство

Бащата на Бритни Спиърс, който се съгласи да се откаже от попечителството над дъщеря си, настоява да му бъдат платени 2 милиона долара обезщетение, пише TMZ, позовавайки се на съдебните материали.

Според изданието, преди окончателно да се откаже от настойничеството, Джейми Спиърс иска да плати съдебните разноски за сметка на дъщеря си и да се разплати с компанията Tri Star, която преди това е сътрудничила на певицата. Съобщава се, че общата сума е около два милиона долара.

Защитата на певицата разглежда това искане на бащата на Бритни като опит за изнудване. Адвокатът на певицата Матю Розенгарт отбелязва, че Джеймс Спиърс няма право да държи дъщеря си за заложник, поставяйки условия за отказа от настойничество. Самата Бритни подчерта, че баща й вече е заявил, че се отказва попечителството в нейн интерес, а сега просто се опитва да задържи колкото се може повече пари.

През юли новият адвокат на Бритни Спиърс Матю Розенгарт поиска баща й да бъде отстранен като нейн настойник. Преди това американската поп звезда публично разкри в съда подробностите от живота си под контрола на родител.

На 13 август Джеймс Спиърс обяви, че е готов да се откаже от попечителството на дъщеря си. В документа, внесен в съда,  той е готов да си сътрудничи със съда, за да прехвърли контрола върху финансите на дъщеря си на одитор, както иска нейната защита.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини