Търсят се учители - лектори

В началото на учебната година повечето от обявените места за учители в Бюрото по труда, Първомай са за преподаватели на непълен норматив. Търсят се  учител по биология – 72ч.; учител по химия и ООС – 54ч.; двама учители по човекът и природата – 85ч./89 ч.. В областта на изкуството има обявени часове за двама учители по изобразително изкуство за 122 часа и 258 часа; двама учители по музика – за 122  и за 238 часа.

Обявена е позиция за учител по математика и информационни технологии на половин щат и по физика за 54 часа.

Има места за двама учители по физическо възпитание, едното е за 157 часа годишно, а другото – 130 ч.  Предлагат се 87 часа за учител по технологии и предприемачество.

Търси се и лектор за 327 часа по история и цивилизация.

Единственият пълен щат е за учител по английски език.

От работните места за лица с висше образование има и позиция за машинен инженер, експерт по маркетинг и 1 психолог.

Търси се и образователен медиатор, но за него няма изискване за висше образование.

В Бюрото по труда са обявени 45 работни места за работници в кланица; 15 за работници в консервена фабрика; 15 места за общи работници.

Търсят се още по 5 монтажници на дограма; пътни строители за поставяне на плочки и бордюри и общи работници в строителството.

Други работни места за лица със средно професионално, средно общо и основно образование са: 3 работници по поддръжка и трима монтажници на промишлено оборудване;

двама продавач- консултант, двама водачи на електрокар,две крупиета, двама автомонтьори, двама шофьори на лекотоварен автомобил, двама електромонтьори. Търсят се още технически секретар и шлайфист.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини