OVER THE RAINBOW с най-доброто от ерата на Rainbow в Каварна!

Легендарните музиканти от групата OVER THE RAINBOW, съставена от бивши членове на Rainbow, ще изпълнят най-доброто от репертоара на култовата за не едно поколение, група.

На 5-ти септември на Градския площад в Каварна, напълно безплатно родните фенове ще се срещнат с Joe Lynn Turner /вокал/, Jürgen Blackmore /китара/ - син на великия Ritchie Blackmore, Greg Smith /бас/ и Bobby Rondinelli /ударни/.

Стана ясно, че на мястото на първоначално обявения Tony Carey ще застане кийбордиста Paul Morris /в Rainbow от 1994 до 1997г/. OVER THE RAINBOW ще видим за първи път в България благодарение на Жокер Медиа и Община Каварна.

OVER THE RAINBOW са на мащабно европейско и руско турне от началото на тази година, като в България ще стъпят непосредствено след концерт в Румъния. От Жокер Медиа уточниха, че култовите музиканти са решили да поостанат в България и след шоуто си на 5-ти септември. Те са изключително щастливи , че ще задарват феновете си от градове и държави, в които никога преди не са били.

В България музикантите ще направят кратка почивка преди отново да стъпят в Русия, където го очакват нови 11 концерта. В момента се уточнява пълната програма за престоят им у нас.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини