Жената, която вярва, че Бог иска тя да се съблича (в социалната мрежа)

Създателите на OnlyFans определено трябва да са доста благодарни на пандемията, защото именно благодарение на нея и затварянето на милиони хора по домовете платформата им доби световна популярност.

Вече не една и две жени, на които не им е провървяло в спорта, станаха част от OnlyFans. И всички казват, че изкарват наистина много пари. Но има такива, които не го правят само заради парите.

Да, знаем, че звучи странно, но Нита Мари твърди, че се съблича и продава голите си снимки и видеа, защото... Бог иска това от нея. "Попитах го дали трябва да продължа да се събличам и отговорът винаги е бил да", казва 45-годишната жена пред Jam Press.

Мари вярва, че мисията ѝ е да вдъхнови жените да показват своята сексуалност. Според New York Post, OnlyFans моделът има близо 1 милион последователи и годишно печели 1.8 милиона долара.

И въпреки че не е отгледана в религиозно семейство, Нита Мари е открила Бог, когато е била на девет години и го е сънувала. Смята също, че именно всевишният ѝ е дал цялата тази сексуалност, за да я споделя с останалите.

В момента пък Мари пише книга относно религиозността и сексуалността, която трябва да публикува догодина. Дали всичко това, което казва, е истина, или просто умел маркетингов ход, е друг въпрос...

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини