Тоалетите на Мария Бакалова в Кан

    Мария Бакалова пред „Vogue“ за визията си на кинофестивала в Кан.

    Мария Бакалова вече има завиден опит с червения килим. Първите и стъпки бяха по-рано през годината, покрай всичките и номинации за поддържаща женска роля в „Борат 2“. Следващото и голямо появяване на червен килим бе миналата седмица по време на кино фестивала в Кан и премиерата на „Titane“. Продукцията е френско-белгийска, а режисьор е Julia Ducournau. Мария участва и във фото кът за „Жените наистина плачат“, който е с нейно участие. Ролята и в „Борат 2“ бе силно комедийна, но тук българката разкрива своята емоционална страна. Тя играе ролята на Соня, която е ХИВ позитивна. Соня трябва да се справи с жестокото отношение към носителите на вируса, във времето след края на Съветския Съюз.

    Да погледнем към първия тоалет, който звездата облече по време на червения килим за „Titane“ и по-късно за специалната вечеря в Кан.

    Зад тоалета стои стилистът Джесика Пастър. Гримът и прическата и са дело на гримьора Валерия Ферера и коафьора Бирон Уилямс. Според Мария, това е нейния „супер отбор“.

    "Първите ти пъти винаги са нещо, което лесно ще запомниш. Невероятни са", споделя Бакалова

    По време на фото кътa за „Жените наистина плачат“, тя се пъхна в зелена рокля с biker шорти на Луи Вютон. Към тях добави чифт много интересни ботуши с графики от колекцията за 2022г.

    Мария споделя, че обожава пробите. По това време вижда за пръв път, какво всъщност ще носи. Любимата част от облеклото и тази година?

    "Всички знаят, че много обичам рокли и блясък. Това исках за церемониите с награди. За Кан обаче, исках всички да видят различна страна на стилът ми. Исках да бъда свежа и леко "остра". Това, което най-много ми харесва е небрежността и красотата, която Луи Вютон винаги носят. Особено зеленото, което дава усещане за футуристична Jetson визия."

    Източник: cineboom

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини