Няма нови случаи на коронавирус в Хасковско, поставиха 36 ваксини

Няма нови случаи на коронавирусна инфекция в област Хасково през изминалото денонощие, съобщиха от Областния оперативен щаб.
Към момента 21 души са хоспитализирани в лечебни заведения.

Диагностицираните лица с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 9890. Излекувани са 8964. Починали са 670 души.
36 ваксини са поставени през предходния ден.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пр
    Проститутка Жилязкова
    1 -4
    08:36, 5 юли 2021
    Скъпи съграждани ,в Криминална се получи сигнал за нов опит за дръзка измама! Ако получите имейл от живко_жилязков_хирург@yahoo.com с тема „ЗОВ ЗА ПОМОЩ – да намерим работа на дъщеря ми Анелия“ с обещание за безплатен нелегален сюнет , в никакъв случаи не го отваряите!!! Повтарям – В НИКАКЪВ СЛУЧАИ НЕ ГО ОТВАРЯИТЕ!!! Веднъж инсталирана в офиса Ви Анелия ще усмърди всичко ,ще проиграе парите Ви на комар , ще се изс.ре на стола ,ще изпие ракията Ви , ще н@ебе мъжът Ви и ще убие последната Ви мозъчна клетка. Бъдете внимателни!
  • 2
    Зр
    Зрител
    4 0
    08:37, 5 юли 2021
    Стойчо Кацаров по една от телевизиите вчера каза че през есента ще има трети пик. Правителството е взело решение да отвори пунктове за ваксиниране до изборните секции и паралелно да може да се гласува и ваксинира.
Последни новини