Бизнесът "на високи токчета" се събира на национална лятна среща в Златни пясъци

"Национална лятна бизнес среща 2021", организирана от Дамски клуб "Бизнес на високи токчета", се открива днес в курортен комплекс "Златни пясъци" край Варна. Събитието ще продължи до 23 юни. Поради големия си успех то се провежда за втора поредна година, съобщават организаторите.

Форумът има за цел да събере дами с идея за бизнес или вече действащ бизнес (малък, среден и голям).

Няколко дни представителите на нежния пол от различни сфери на бизнеса в България ще могат да почерпят опит и ценна информация от подбрани лектори на практически семинари на различни теми - бизнес, маркетинг, личностно развитие.

Силно застъпена ще бъде женската страна на нещата. Предвидено е време за нетуъркинг, обмяна на контакти, както и възможност за споделяне, прекрасни мигове с приятелки и разговори "чисто по женски".

Организаторите от Дамски клуб "Бизнес на високи токчета" обясняват, че идеята на събитието е да съчетае бизнеса и женствеността, защото по думите им успехът на една жена зависи от богатството и развитието на вътрешния й свят.

Клубът, който развива дейност вече пет години, е част от едноименната мрежа за женско предприемачество "Бизнес на високи токчета" - най-голямата в страната мрежа, обединяваща дамите от бизнес общността. Другото подразделение е Клуб "Младите дами в бизнеса".

Мисията на мрежата е да помага на бизнес дамите от малкия и средния бизнес да завоюват своето заслужено място в обществото, да направи бизнеса им по-успешен, а живота им - по-красив.

Поддържането на седмични инициативи и прояви позволява на членуващите да се запознават с новостите в най-различни области на съвременния живот.

Дамски клуб "Бизнес на високи токчета", чиято централа е в София, има представителства в Пловдив, Варна и Шумен, предстои откриване във Видин и Петрич. Зад граница клубът е представен във Виена и Букурещ.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Hi
    Hi Life
    1 -1
    10:20, 19 юни 2021
    Среща на бизнеса със **** услуги.
Последни новини