Цвета Караянчева пред отбора на борците: Да победим хаоса и безумието!

    Да победим хаоса и безумието на 11 юли. Вие сте бойците на партия ГЕРБ! С тези думи се обърна към номинираните в листата на ПП ГЕРБ и актива на партията в Девети кърджалийски многомандатен район областният координатор и водач Цвета Караянчева. В присъствието на зам.председателя на ГЕРБ Даниел Митов и анализатора Антон Тодоров тя представи членовете на партията, които ще се борят на предстоящия вот за място в Народното събрание.

      Втори в листата е бившият областен управител Никола Чанев. Той сподели,че българите са видели какво могат да направят техните опоненти. За два месеца това е само брутален реваншизъм. Чанев призова за изборна победа и край на възможностите президента Румен Радев да си назначава служебно правителство.

      Трети в Листата е кирковчанина Вальо Ангелов. Той посочи,че партията е издигнала най-доброто от областта за листата си. Той призова да бъде запазена марката ГЕРБ.

    Четвърти е Ервин Хасан,общински лидер от Джебел.Той отбеляза ,че само за няколко дни служебния кабинет е хвърлил държавата в хаос.С тази ситуация може да се справи единствено партия ГЕРБ, подчерта Ергин Хасан.

    Крумовградчанката Елеонора Узунова е пета в листата.Тя призова да се гласува с бюлетина №5 за победа.

     Шести е хирургът от Ардино д-р Адам Персенски,бивш зам.-министър.

     Седма е Азие Мурад от Черноочене.Думите и бяха :Напред и победа!

      Осми е Стефан Мухтаров от Момчилград.Той подчерта,че в областта единствената алтернатива на ДПС е ПП ГЕРБ.

     На девета позиция е бившият зам-областен управител Севда Камбурова.Тя призова:На 11 юли да докажем,че сме отборът на силните,можещите,победителите.

     На десето място в листата е началникът на РУО Гроздан Колев.

      ГЕРБ обича да е в предизборни кампании.Партията има възможност да покаже какво е направила и с какво се гордее. Тя посочи,че насреща си партията има група овластени реваншисти, родили недоносче като променения Изборен кодекс. Бе открадната възможността българските граждани да избират как да гласуват. Обиколихме 14 региона.  Хората се притесняват от машините.Сегашната ЦИК забатачи нещата,подчерта при представянето на листата Цвета Караянчева. Тя оприличи опонентите на ГЕРБ,като формации , които по стахановски се надпреварват кой е бил по-опозиционен. В Народното събрание ние бяхме единствената опозиционна сила. Има такъв народ демонстративно върнаха мандата. Те излъгаха българските избиратели. Трябва да победим,защото ни чака хаос и безумие, каза още Караянчева.

     Водачът на листата на ПП ГЕРБ се обяви срещу чистката в държавата, в уволняването на доказани специалисти ,като проф.Кантарджиев,като инж.Иван Гавазов в Кърджали. Това се прави без доказателства,подчерта Караянчева. Тя бе категорична ,че ПП ГЕРБ ще защитава своите професионалисти. Искам да сте с високо вдигнати глави. Всеки има право да заяви своята гражданска позиция, въпреки репресиите.

      Били сме ги,бихме ги и пак ще ги бием. С тези думи започна изказването си зам.-председателят на ПП ГЕРБ Даниел Митов. Той обяви Цвета Караянчева за най-добрият политически боец, който познава. Той определи кърджалийци като късметлии, затова че имат такъв кандидат за народен представител.

      Даниел Митов посочи,че президентът Румен Радев си мечтаеше за служебен кабинет,за да бабува на нова тройна коалиция. В момента върви подобен план на действие. Не се търпят лъжите и клеветите.Ситуацията може да се определи на първичен бульон, който не може да роди живот,поради липсата на частица любов. Гостът бе категоричен,че през годините на своето управление ГЕРБ не е проявявала реваншизъм.  В демокрацията унищожението на политическия опонент на може да бъде цел, каза още Даниел Митов.

      Анализаторът Антон Тодоров, подчерта , че кърджалийската структура на ГЕРБ има късмет с лидер като Цвета Караянчева. Тя е силен боец, целеположен. Анализаторът обвини президента Радев в създаването на реваншистко правителство с антибългарска политика, който е виновник за хаоса в страната.

    Кърджали бг вести

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини