Сватба в самолет заобикаля мерките на локдауна в Индия

Индийска двойка наела самолет, за да се венчае в облаците пред 161 гости и да заобиколи наложените противоепидемични мерки в страната, предаде Франс прес.

Ръководителите на индийската гражданска авиация провеждат следствие по случая и временно са отстранили членовете на екипажа. Повечето от щатите в Индия позволяват присъствието на подобни тържества на максимум на 50 души. Новобрачните, чиято идентичност не бе разкрита, се врекоха във вечна вярност в момента, в който самолетът на компания "Спайсджет" се бе насочил към град Бангалор и прелиташе над храма Минакши в град Мадурай.

Видеозаписи и снимки от церемонията бяха пуснати в социалните мрежи. Никой от приставащите на небесната венчавка не носел маска и не спазвал мерките по физическо дистанциране, което е в нарушение на приетите противоепидемични мерки.

Ръководството на гражданската авиация настоя пред компанията "Скайджет" да санкционира младоженците и техните гости. Те могат да получат забрана за граждански полети.

В Индия, която беше силно засегната от пандемията от Ковид-19, броят на жертвите надхвърли 300 хиляди души, припомня агенцията.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини