Семейство Гучи срещу House of Gucci

От доста време знаем, че Ридли Скот се е заел с поредния си предизвикателен проект - House of Gucci.

В него ще се участват Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино и Джаред Лето. Гага и Драйвър ще са в две от главните роли, като изпълнителката ще изиграе Патриция Реджиани, а актьорът - Маурицио Гучи.

Това, което знаем до момента за филма, е, че ще проследи сложните им взаимоотношения, довели до развод, а по-късно и до убийството на Гучи, организирано от Реджиани.

Маурицио е внук на Гучио Гучи - основателят на модната компания, а неговата втора братовчедка Патриция е обезпокоена от това дали филмът ще отдаде нужната почит на семейството.

Пред The Associated Press Партиция Гучи казва, че говори от името на семейството и смята, че хората, замесени във филма, се опитват да откраднат идентичността на семейството ѝ, за да се облагодетелстват.

Патриция твърди, че се е опитала да се свърже със съпругата на Ридли Скот, за да разбере какви точно са намеренията на режисьора. Но така и не е получила отговор.

Наследницата също така не е съгласна с избора на Ал Пачино да влезе в ролята на дядо ѝ - Алдо Гучи, както и Джаред Лето да персъздаде образа на баща ѝ - Паоло Гучи.

Патриция смята, че Алдо и бил много красив и висок мъж. Но смята, че Ал Пачино не е подохдящ за ролята, след като вижда изтекли снимки от снимачната площадка.

Пак заради кидри от снимачната площадка не й допада особено много как изглежда и Джаред Лето като Паоло. Дори казва, че се чувства обидена.  

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини