Русин Христов ще попълни групата на ГЕРБ в ОбС

Инж. Русин Христов ще попълни групата на общинските съветници от ПП ГЕРБ в Общинския съвет на Първомай.

Той ще заеме мястото на д-р Попов. Общинската избирателна комисия е придвижила документите му и на предстоящата редовна сесия Христов ще положи клетва.

Русин Христов е роден през 1970 г. в Първомай. Завършил е средното си образование в ЕСПУ „Проф.д-р Асен Златаров“ и е продължил в ВЛТИ – София.  Директор е на ТП на ДГС- Първомай в ЮЦДП – Смолян.  Семеен е, с едно дете. Член е на ПП ГЕРБ

Русин Христов е бил герой в няколко репортажа, разказващи за съвместна акция по залесяване на Горското стопанство и ученици.

За мен е много неочаквано да заема мястото на общински съветник, сподели инж. Христов пред Parvomai.NET. Изказвам съболезнования на близките на д-р Попов и обещавам да работя в интерес на общината и на хората в общината.

Предвид квалификацията на Русин Христов, ще настъпи малка промяна в състава на постоянните комисии. Председателят на Общинския съвет Христо Вълчев е подготвил проект, според който инженерът ще заеме мястото на заместник-председател на Комисията по земеделие, горско стопанство и екология. Промените ще бъдат гласувани също на предстоящата сесия.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини