Даниел Митов: ГЕРБ тепърва ще бъде фактор в българския политически живот

„ГЕРБ се утвърди като дясната партия в България и тепърва ще бъде фактор в българския политически живот. За да бъде устойчива една партия, тя трябва и да бъде и в опозиция, когато се налага. ГЕРБ е изградила подобен капацитет и стои добре и в чужбина". Това заяви в ефира на „Здравей, България" Даниел Митов, депутат от бъдещата парламентарна група на ГЕРБ-СДС.

„Като победител на изборите, сме длъжни да направим усилие и да съставим кабинет. Дължим го на българските избиратели. При всички положения ще направим опит. За мен лидерът на партията, спечелила изборите, трябва да е кандидат за премиер", коментира Митов.

Източник: nova

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Да
    да
    8 0
    11:32, 13 апр 2021
    Умрехте умрехте стигате се напъва.Молете се само да не стигне до служебно правителство.Защото новите избори нали знаете няма да се организират от вас.И тогава няма поправки списъци зелени малоумни човече редящи се на опашка срещу 50 кинта и торба с продукти.Тогава я хваните едни 10-12 процента я не
  • 2
    :)
    : )
    2 0
    12:31, 13 апр 2021
    Къдравата Сю - една от харема на бaнкянският крадец.
  • 3
    Пе
    Петър
    3 -1
    13:24, 13 апр 2021
    В този капацитетен политически хамелионен ентусиаст има мега огромен потенциал. Всеки дори начинаещ френолог , веднага ще го отгатне по патетичния поглед и по сладичко присвитите устенца ,тип “младичка кокоша трътка“!
    Томата Бъфалоф, Дениза Слафчева или дори класика творец -архивар, Антъни Тюдороф бледнеят пред този титан на политическата неподкупност. Уверени сме ,че ще остане ‘завинаги’ врен и на ГЕРБ. Чак до тяхното сгромолясване след едни дълги няколко месеца !
Последни новини