ЦСКА и Динамо (Москва) не успяха да се победят

Отборите на ЦСКА и Динамо (Москва) не успяха да се победят и завършиха 0:0, в първа среща от плейофите за влизане в Лига Европа.

Двата отбора изиграха интересен мач и динамичен мач, но без много голови положения. Главен съдия на мача беше Роберт Сьоргенхофер от Австрия, информира агенция Фокус.

На срещата присъстваха около 20 000 зрители, които подкрепяха безрезервно тима на ЦСКА.

Гостите от Русия започнаха по активно двубоя, но не успяха да стигнат до чисто голово положение в първите минути. След първия четвърт час, ЦСКА заигра по активно и успя да направи няколко опасни атаки. В 22-ата минута домакините бяха много близо до гол, след като Тодор Тимонов стреля отдалеч, но топката срещна гредата. В 27-ата минута звездата на руснаците Кержаков направи хубав пробив, но беше добре блокиран от защитата на ЦСКА. При изпълнението на ъгловия удар футболистите на Динамо имаха чиста възможност за гол, след като Кержаков стреля със странична ножица от малкото наказателно поле, но ударът му излезе в аут. В 45-ата минута Орлинов стреля опасно от фаул, но топката се отклони от дясната греда.

Гостите започнаха по активно второто полувреме и в 55-ата минута имаха чиста възможност за гол, след като Иван Иванов не успя да изчисти топката, тя попадна в Кержаков, но ударът на руснака не намери вратата. В 58-ата минута съдията отмени гол на Динамо заради засада. В 82-ата минута ЦСКА пропусна чисто положение за гол, след като Спас Делев беше изведен на чиста позиция, но ударът му премина до гредата. Така в крайна сметка двубоят завърши 0:0 и всичко ще се реши на реванша.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини