ЦСКА и Фулъм завършиха 1:1

ЦСКА и Фулъм завършиха 1:1 в мач от група "Е" на Лига Европа. Мишел Платини откри резултата за домакините след пас на Маркиньос в 62-ата минута. Попадението дойде логично, след като "червените" демонстрираха превъзходство от началото на втората част. Те наложиха стила си на игра, направиха няколко опасни атаки и при една от тях се стигна до гола на Платини, който влезе като резерва.

Фулъм обаче изравни резултата срещу ЦСКА само три минути след като "червените" бяха повели – в 65-ата минута. Камара вкара гола за англичаните след грешка на вратаря Караджов.

Първата опасна атака за "червените" бе още във втората минута на срещата. Иван Стоянов отправи хубав удар, но топката мина в страни от вратата на Стокдейл. Две минути по-късно Беърд от гостите пробва центриране в наказателното поле, но прати топката в аут. Веднага след това Тодоров би, но право в ръцете на вратаря на англичаните.

В 10-ата минута Грийнинг извърши грубо нарушение в центъра срещу Янев. Две минути по-късно Иванов подаде на Тодоров, но последният не можа да спре топката и тя попадна в ръцете на Стокдейл.

В 16-ата минута Пентсил влезе грубо в краката на Костадин Стоянов, реферът обаче не даде фаул. В 19-ата минута Йордан Тодоров се опита да центрира на два пъти в пеналта на гостите, но бранителите на Фулъм се справиха със ситуацията.

Грийнинг получи първия жълт картон в мача в 22-ата минута, след като фаулира Коста Янев. В 24-ата минута Спас Делев бе изведен срещу вратаря, но се оказа, че е в положение на засада. В 31-ата минута Дейвис опита да намери Камара, но Иван Иванов изби топката. Три минути Смайлинг искаше да затрудни "червените", но стреля в аут.

В 37-ата минута Иван Стоянов проби отляво, но ударът му бе слаб и не затрудни Стокдейл. В последната минута на полувремето Фулъм създаде най-опасната си възможност. Камара подаде на Дейвис, той стреля силно, но Караджов улови.

В 53-ата минута Маркиньос центрира, Тодоров можеше да се възползва, но Кели изби в корнер. "Червените" имаха претенции за дузпа при тази ситуация. В 60-ата минута след неразбирателство в защитата на ЦСКА се получи разбъркване, но Иванов открадна топката от Дейвис и се справи с положението.

В 71-ата минута Камара се пробва отново да застраши Караджов, но този път стреля право в ръцете му.

12 минути преди края на срещата Маркиньос подаде на Тодоров, той стреля опасно, но Скокдейл боксира топката в корнер. В последната минута имаше разбъркване пред вратата на Фулъм, но не се стигна до опасно положение.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини