15 °C

За 7 април медиците си пожелават най-вече здраве

Днес – на 7 април – празнуват всички заети с грижата за нашето здраве – лекари, стоматолози, фармацевти, фелдшери, медицински сестри, лаборанти, акушерки, санитари …Отбелязват една година преминала през света и оставила черна следа от много натрупана умора, много празнота от непознатото, много безсилие пред природата. Но и година, в която човечеството оценяваше всеки ден труда на ангелите в бели престилки. Година с постижения в науката за здравето. Година,  която всички се надяват да бъде повратна в битката със заразата и в която за всички здравето е най-важно.

7 април е ден за равносметка, за благодарност и за поздравления.  Предлагаме ви „букет“ от мнението на различни медицински лица за изминалата година и техните пожелания. 

Д-р Румяна Бойлова  - управител на МБАЛ – Първомай и МЦ 1-Първомай: Преминахме през една напрегната, непредсказуема, нездрава година. Пожелавам на колегите да бъдат оптимисти, че всичко ще бъде наред и най-вече здраве.

Диана Цветилова –фармацевт Последната година беше много трудна, натоварена и екстремна. На всички пожелавам само здраве. В такива моменти човек си дава сметка, че здравето и междучовешките отношения са най-важни.

Д-р Димитрина Илиева – координатор в ЦСМП – Първомай: И в личен и в професионален план 2020 беше много интересна, но и много трудна година. На всички колеги желая здраве и морална устойчивост –това е най-разклатено в момента.

Христо Иванов – рентгенов лаборант:  По принцип годината беше добра, КОВИД-19 ни притесни. При нас винаги е имало работа, тази година имаше повече пневмонии, но ние сме свикнали да е напрегнато.  На колегите си желая най-вече здраве и професионални успехи.

Д-р Димитър Кичеков - специалист АГ: Годината беше тежка както за всички, така и за нас – не беше като всички останали години. Не само заради инфекцията, а защото се промени целият ни живот. Надявам се всички да са здрави и да вървим към по-добро.

Д-р Петя Маджарова – джипи : Отмина една напрегната година, свързана с много работа и притеснения заради коронавируса. Пожелавам на колегите да са здрави, да имат търпение и сили, за да се съхранят и да могат още дълги години да помагат на своите пациенти.

Д-р Лили Тодорова – стоматолог: През последната година бяха натиснати спирачките на всякакво професионално развитие и на всички творчески планове. На колегите си пожелавам да са здрави и да успеят да помогнат на всички свои пациенти

Д-р Митко Хубинов – собственик на МЦ „Асклеп“: Беше трудна година и пожелавам на колегите преди  всичко здраве и да са все така всеотдайни, за да преодолеем всички заедно ковид кризата.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Хороскоп за 23.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
23 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
23 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
23 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
23 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
23 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
23 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
23 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
23 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
23 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
23 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
23 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
23 апр 2021
Последни новини