Цвета Караянчева при планинците от община Черноочене,обявява се срещу манипулирането на хората от ДПС

    Водачът на листата на ПП ГЕРБ в Девети кърджалийски многомандатен район Цвета Караянчева посети села в Община Черноочене,демонстрирайки мотивацията си да спре разделението и манипулирането на хората,налагано от ДПС.Тя бе посрещната радушно,планинците отхвърлиха страха,насаждан десетилетия.

    Ето и впечатленията на Цвета Караянчева отразени на страницата й в социалната мрежа Фейсбук:

    В най-голямото село в община Черноочене – с. Комунига ме посрещат с топли думи.

    Прекрасно е в този мразовит мартенски ден да стисна толкова много приятелски ръце и да срещна толкова мотивирани хора. Такива, като Емине Мехмедова, изпъдена от работа в кметството, защото се е осмелила да дойде на среща с мен и да ме поздрави. На всички ни дойде до гуша от манипулациите, че ДПС раздава социалните помощи, дървата, топлия обяд, пенсиите, субсидиите на земеделските стопани. На жълтите павета не разбират, че ДПС разделя хората в Родопите, че заради политически различия роднини не си говорят, не се канят на гости. Има политици, които се опитват да ни „пришият“ към ДПС, да ни „оженят“ предизборно. Аз съм на терен от 12 години. И се боря жителите на всяко населено място в Кърджалийско да са свободни, да имат достойнство и самоуважение, а не да живеят в страх и послушание. Стъпка по стъпка силата се пробужда!

    50 жени в цеха на „Азардтрейд“ в чернооченското село Габрово шият защитни облекла за медиците. Жени със златни ръце, трудолюбиви и отговорни. Чест е за мен, че ме подкрепят и мога да браня техните интереси в Народното събрание. Идвам от индустрията и знам какви трудности среща бизнесът в условията на пандемия, колко е важно да защитим българските производители и да запазим работните места. Правителството прави всичко възможно и за здравето на хората, и за стабилността на фирмите. Вдигнахме минималната работна заплата и минималната пенсия, увеличихме доходите на пенсионерите и на земеделските производители. Ще продължим да работим за хората и през следващия управленски мандат. Поемаме само изпълними ангажименти!

    В сърцето на Женда. Под навеса на една разбита автобусна спирка ме чакат хора с широки сърца, които се борят за хляба си с пот на челото. Завиждам им за дивната природа, която ги заобикаля и същевременно съзнавам колко трудно се живее по тези места, без доктор, без магазин и аптека. „Животновъди сме, гледаме стотици глави добитък, а общината не ни е дала и един декар мера за пасище“, жалват се местните хора. Обещавам да направя проверка и да защитя правото им на труд и доходи. Благодаря им за подкрепата и за куража да застанат зад каузата на ГЕРБ !

    Снежна приказка ме застигна в Паничково в компанията на десетки храбри мъже и жени, дръзнали да се изправят срещу статуквото в община Черноочене. Оплакват се от липсата на лекарска помощ и медицински пункт в района, както и от остарялата инфраструктура. 3 млн лева са отпуснати от правителството за последните 4 години само за Чернооченско, а видими резултати няма. Защото парите се харчат по усмотрение на местните велможи, а те внушават, че държавата е мащеха на ДПС-общините. Искам хората в Източните Родопи да живеят по европейски, да имат добри пътища и достъп до качествено образование и здравеопазване. Без да се делят по етнос, вяра и партийна принадлежност. Поех ангажимент за проуча възможностите за подобряване на медицинското обслужване в района, защото здравето е най-ценният човешки капитал.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини