Меган пред самоубийство заради кралския двор

Вчера, 7 март, се излъчи дългоочакваното интервю на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл. А това, което двамата споделиха пред водещата и своя близка прителка, надхвърли очакваното.

В дългия разговор имаше не един и два важни акцента, но със сигурност най-голямо впечатление направиха признанията на херцогинята на Съсекс за психичното й състояние през времето в кралския двор.

Маркъл призна, че целият този стрес и непрекъснатите атаки както от медиите, така и от членовете на кралското семейство, са я довели до състояние на пълна безизходица. Тя е започнала да има "истински и много притеснителни мисли".

"Просто не исках да живея повече", спомня си Меган. Имало е моменти, в които се е страхувала да остане сама, защото не е знаела дали няма да си посегне. И днес се срамува да си го признае.

Срамувала се е и тогава, но е решила, че трябва да сподели с Хари, за да не се превърнат мислите в действия. "Не виждах решение... Стоях по цяла нощ и се чудех как се стигна до тук", разказва тя.

Меган е пожелала да потърси специализирана помощ и да ходи на психотерапевт, но това й е било забранено от кралския двор. Не споменава конкретни имена, но казва, че е питала няколко висши членове на семейството. И техният отказ и липса на разбиране още повече са задълбочили състоянието й.

В този момент Маркъл и съпругът й намират подкрепа в близките приятели на принцеса Даяна. А днес тя се надява да успее да помогне и да други, достигнали тази крайна точка на отчаяние, посочвайки им, че винаги има друга страна и че този живот си заслужава да се живее.

Сега Меган е на "по-добро място" и в очакване на второто си дете, което разкри, че ще бъде момиче. Но от първата си бременност в кралския двор има наистина кошмарни спомени. Пред Опра тя призна, че с Хари са се водели разговори за това колко тъмна ще бъде кожата на сина им.

С тях са коментирали и това, че Арчи няма да получи титлата "принц", което е в разрез с протокола и означава, че за него няма да има никаква сигурност. Все пак, на малкия е била дадена титлата граф на Дъмбартън от чиста учтивост, но Меган и съпругът й са решили да не я приемат.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Да
    Дамян
    1 0
    13:16, 10 мар 2021
    Море , я да те сложа на 10 часов работен ден , па да видим дали ще се кахъриш кой какво казва за цвета на кожата на малкия .За самоубийство може и да ти мине през ума , но то ще се отнася за шефа ти. Безделници , които се правят на важни , писна ми от тях.
  • 2
    Ва
    Васко
    0 0
    23:46, 18 мар 2021
    Ем да се беше гръмнала!
Последни новини