ГЕРБ мобилизирани максимално за победа, събраха привържениците си от областта на летището

    ПП ГЕРБ е максимално мобилизирана за победа на предстоящите парламентарни избори на 4 април. Структурите й в областта събраха над сто и двадесет автомобила с развети знамена на летището над Кърджали , спазвайки всички противоепидемични предписания за социална дистанция. Именно тук областната и общинските структури избраха да представят „в полет” своята листа за Девети кърджалийски многомандатен район. По традиция тя е шарена по отношение на етническата и религиозна принадлежност на включените в нея членове на партията.

     В емоционално слово водачът на листата Цвета Караянчева посочи, че кампанията се открива във време на пандемия,при стриктно спазване на указанията на Националния оперативен щаб. Тя ще се води от врата на врата, от човек до човек. Ще стигнем да всеки от силните , корави,горди родопчани. Това са хора с будна гражданска съвест и активни политически. България бе лидер на Балканската сцена, когато ни връхлетя пандемията. Нито опозиция,нито президент не ни помогнаха. Когато се сблъскаха с вируса, повярваха ,че има заплаха,каза още Цвета Караянчева. Не затворихме държавата,предприятията работят, спасихме много човешки животи.

      Аз съм Цвета Караянчева. Всички ме познавате. От дванадесет години непрекъснато съм сред вас. Затова ми имате доверие. Доверие подплатено с работа-инфраструктурни проекти, спортни съоръжения, чакаме и многофонкцуонална зала.Ще имаме и околовръстен път и аз ви го обещавам. Пропуснаха тази възможност тези, които вложиха 100 млн.лв.във Водното огледало. Трябваха 150 млн.лв.за пътя.За съжаление  пандемията обърка плановете ни.

    Караянчева припомни, че двете управления с участието на ДПС и БСП са довели страната до разруха и се налага след това икономиката да се изправя на крака.

    Силата ни е , че не се делим по етнос и вяра. Работим като един отбор, отборът на партия ГЕРБ.

    Обикновено политиците мислят за следващите избори, а държавниците за просперитета и бъдещето на нацията. Ние сме от държавниците, категорична бе Цвета Караянчева.

      Листата бе представена от №2 в нея Никола Чанев. Областният управител посочи, че партията се впуска уверено в кампанията за 45 Народно събрание. Тя излиза очи в очи с кърджалици и жителите на общините в областта и срещат доверие. В сложна обстановка на пандемия ГЕРБ намира решения. Има два вида политици:  такива, които искат и намират начин и такива , които не искат и намират оправдания. ГЕРБ е от първите , категоричен бе Никола Чанев. Думите му бяха посрещнати с десетки клаксони и аплодисменти. Никола Чанев посочи, че докато цяла България се прекланя пред героизма на медиците,се намират хора, които с вдигнат юмрук призовават за събаряне на законно избрано правителство. Факт е обаче, че именно това правителство овладява кризата , давайки пример на по-богати и силни държави. Чанев каза още, че България е с огромни перспективи за развитие. Трябва да се избере пътя за просперитета. И това става с №28 в бюлетината.

     Листата на ПП ГЕРБ за 9МИР

    1.Цвета Караянчева,областен координатор на ПП ГЕРБ,председател на 44 НС

    2.Никола Чанев-областен управител

    3.Вальо Ангелов,банков служител в Кирково: Вярвам,че всички ще успеем с бюлетина №28!

    4.Ервин Хасан,икономист от Джебел:Горд съм че съм сред вас.ГЕРБ означава за мен победа!

    5.Асен Тюрдиев,началник на общинската земеделска служба в Крумовград:Да запретнем ръкави и да се раздадем!

    6.Адам Персенски:бивш зам.-министър на здравеопазването,хирург: Горд съм ,че нашето правителство запази живота и здравето на хората!

    7.Асие Мурад,медицински специалист от Черноочене:Да се преклоним пред медиците!

    8.Мехмед Хасан,експерт по земеделие в Момчилград:Да докажем,че област Кърджали не е нечия крепост,а място където живеят модерни хора!

    9.Николай Дочев,юрист от Кирково:Гордея се с ГЕРБ!

    10.Гроздан Колев,филолог,началник на Регионалното управление по образование:Помня обидата на учителите.Горд съм,че съм от ГЕРБ ,поставила като приоритет образованието!

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини