Навални е изпратен в наказателна колония

Ръководителят на руската Федерална служба за изпълнение на наказанията потвърди днес, че опозиционерът Алексей Навални е бил прехвърлен в наказателна колония, където ще излежава присъдата си от две години и половина затвор, предаде Франс прес.

"Навални беше прехвърлен на мястото, на което трябваше да се намира според съдебното решение", каза Александър Калашников. Той увери, че "няма никаква заплаха за живота и за здравето" на критика на Кремъл.

Навални ще излежи присъдата си при абсолютно нормални условия, каза Калашников и уточни, че ако поиска, опозиционерът може да участва в някакви производствени дейности.

Повечето присъди в Русия се изтърпяват в наказателни колонии, които понякога са напълно изолирани. Там често пъти е задължително да се полага някакъв труд, обикновено производство на мебели или шивашки дейности, отбелязва АФП.

Говорител на службата каза, че засега не може да съобщи подробности за мястото, където се намира Навални.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    No
    nokom
    0 0
    23:58, 1 мар 2021
    Браво АлНав,достойно е заслужено да полежиш "на топло",а ти,поработи и подумай.
    Няма как да поръчаш ново радиоактивно видео,но бъди доволен от живота: никога антисемит и ксенофоб не е получавал толкова внимание за окаяния си животец.
    Руската рулетка в която охотно участвуваш по неруски сценарий е опасна и жовотозастрашаваща,
    дори само заради това,че западния сценарий е без хепи енд.Тези,които ти сгобиха филмчето,с артистична тъга ще ти дадат и новичока,този път истински,отново от тяхна лаборатория?!
Последни новини