Стрийминг премиерата на „Жената чудо 1984“ в HBO GO ще е на 11 май

    Епичният филм за супергерои „Жената чудо 1984“  ще дойде на стрийминг у нас в HBO GO на 11 май. Само 6 месеца след официалната си кинопремиера филмът на режисьора Пати Дженкинс с Гал Гадот ще може да се гледа легално в рамките на стандартния абонамент за платформата.

    Новината за стрийминг премиерата на „Жената чудо 1984“ идва след анонсирането, че „Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдер“ ще дебютира паралелно у нас в HBO GO, заедно със щатската премиера на 18 март. За момента няма информация за останалите блокбастъри на Warner Bros. Pictures, като за наличието на следващо заглавие ще се анонсира отделно.

    В „Жената чудо 1984“ съдбата на света отново е застрашена и само Жената чудо може да я спаси. В тази нова глава от историята на супергероинята откриваме Даяна Принс да живее тихо сред смъртните в  лъскавото десетилетие на Щатите през 80-те - ера на излишък, движена от консуматорския стремеж да имаш всичко. Въпреки че е вече владее суперсилите си напълно, тя се старае да води нормален живот и да ги проявява тайно. Но сега, Даяна ще трябва да влезе директно в светлината на прожекторите и да събере цялата си мъдрост, сила и смелост, за да спаси човечеството от нови врагове - Макс Лорд и супер-злодейката Гепарда.

    Във филма се завръща и Крис Пайн в ролята на Стив Тревър. Участват още Педро Паскал (Макс Лорд), Кристен Уиг (Гепарда), Робин Райт (Антиопа) и Кони Нилсен (Хиполита).

    Продуцети на фима са Чарлз Ровен, Дебора Снайдер, Зак Снайдер, Пати Дженкинс, Стивън Джоунс и самата Гал Гадот.
    Пати Дженкинс е режисьор и съсценарист на филма, заедно с Джеф Джонс и Дейв Калахам, като работата им се базира на герои от вселената на DC и образа на Жената чудо, създаден от писателя Уилям Молтън Марстън.  Оригиналният саундтрак на филма е дело на композитора носител на  „Оскар", „Златен глобус", „Грами" и „Тони" - Ханс Цимер, който композира музика за над 150 филма като „Гладиатор“, „Генезис“, „Дюнкерк“, „Мъж от стомана“ и други.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини