Пребитият Огнян сам си поканил бияча

Пребитият журналист Огнян Бояджиев сам поканил нападателя си в чат по интернет, издадоха разследващи. Днес, както АСН съобщи,  бе задържан 17-годишен младеж от азиатски произход, за който се твърди, че е единият бияч. Според някои източници той е виетнамец.

Преди дни главният редактор на сайта europe.bg бе нападнат от двама мъже в дома си. Нападателят разказал, че бил поканен на гости в дома на Бояджиев в кв. "Иван Вазов". Като влязъл, между двамата възникнал скандал и се стигнало до бой.

Гостенинът надвил в схватката, взел дебитни и кредитни карти на Огнян и го накарал да му каже ПИН кодовете. След това Бояджиев се свързал с друг познат в интернет и го помолил да извика "Бърза помощ".

Същевременно днес Прокуратурата повдигна обвинение за грабеж и нанасяне на средна телесна повреда на 17-годишния младеж от виетнамски произход, който беше задържан за нападението над нашия колега Огнян Бояджиев. Младежът остава в ареста за 72 часа, като в този срок прокуратурата ще реши дали да поиска постоянното му задържане.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини