Търсят се кандидат - полицаи

Със заповед на министъра на Вътрешните работи Христо Терзийски е обявен конкурс за назначаване на  служители в МВР, като за Пловдивска област са обявени 20 вакантни места за старши полицаи. В това число има определени щатове и за служители в РУ-Първомай.

 Кандидатите за участие в конкурса трябва да са дееспособни физически лица, които имат само българско гражданство. Те не трябва да са осъждани за умишлено престъпление, да не са привлечени като обвиняеми или да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер;

Друго изискване към кандидатите е да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, да имат завършено средно образование; да отговарят на минималните изисквания за физическа и психическа годност и др.

Документи се подават до 15 февруари 2021 г. в сектор „Човешки ресурси” към отдел „Административен” при Областна дирекция на МВР – Пловдив, адрес: гр. Пловдив, ул. „Княз Богориди” № 7. В този срок се назначава и експертна лекарска комисия, която проверява  годността на кандидатите.

Повече информация за изискванията и необходимите за кандидатстване документи можете да се получи в РУП – Първомай.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини