Министър Ангелов: Нелепо е заиграването с българските обичаи в това сложно време

Нелепо е заиграването с българските обичаи в това сложно време, каза министър Костадин Ангелов за хората на Йордановден.

"Ситуацията е комплексна и всеки политик, кмет, се опитва да извлече изгода за себе си", каза министърът в отговор на въпрос ще бъдат ли глобени кметовете на Габрово и Калофер, които тотално пренебрегнаха действащите мерки и организираха масово събиране на хора.

Политически залитания в момент на пандемия, каквато се случва веднъж на 100 години, са нелепи, каза министърът. Нашата цел е да изведем българския народ от тази ситуация, запазвайки живота и здравето на хората, заяви проф. Ангелов.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ст
    Стоян
    3 -2
    10:45, 7 яну 2021
    Мълчи ве корумпиран лайнар. Българщината ще я бъде, не може да ни спрете с нищо! Нито с глоби, нито с каква да е била форма на репресия. Традициите са се спазвали под игото кога са убивали, едва ли мишкар като теб е наясно
  • 2
    Go
    gonzales1
    0 0
    17:13, 7 яну 2021
    а пък нашата цел е да запазим българските обичаи. короната ще се "присъедини" към другите всекидневни заболявания. ще дойдат нови болести. не може за всяка нова да изпадаме в подобни ситуации. обичаи и традиции трябва да се поддържат постоянно.
Последни новини