Коя е „Емили в Париж“ и защо всички говорят за нея?

Новият сериал на Нетфликс отвежда една американка в Париж, а асоциацията с Кари Брадшоу е неизбежна

Замислял ли си сe някога какво би било, ако Кари Брадшоу живееше във второто десетилетие на XXI век и трябваше да се справя с всички проблеми и неочаквани обстоятелства, които новият век носи със себе си? И вместо статии пишеше постове в социалните мрежи? Е, Нетфликс вече се е погрижил да отговори на всички тези въпроси. На 2 октомври излезе нов сериал, който разкрива историята на млада американка, която се мести в Париж, за да следва мечтите си като стилна и успешна кариеристка, работеща в маркетинг агенция. Освен самата история, която вече за много кратък период от време е успяла да грабне вниманието на голяма световна аудитория, нещо, което не трябва да забравим да отбележим, е, че сериалът е продуциран не от кого да е, а от самия Дарън Стар – създателя на „Сексът и градът“.

Емили, играна от американската любимка Лили Колинс, е амбициозна, уверена и напълно наясно какво иска от живота.  Тя има всички необходими качества да се справи с всяко ново предизвикателство и неслучайно шефката й изпраща именно Емили да я замести на новата й позиция в града на любовта.  Заговаряйки за любов, няма как да не споменем, че още с пристигането си Емили вече е посрещната с потенциални бъдещи обожатели, които предвещават за забавни и романтични случки.

Пристигаща от Америка, без никакви знания на френски език, това вече е рецепта за множество културни сблъсъци и смешни обрати. Действието се развива през 2020, следователно никак не трябва да ни изненадва фактът, че главната героиня редовно използва Инстаграм, занимава се с дигитален маркетинг и следва всички модни трендове. Бидейки такъв явен представител на всички стереотипи за американската личност на XXI век, това определено още повече ще й попречи да се издигне в очите на новата си шефка.

Забавен, романтичен и проследяващ ежедневието на една истински съвременна жена, която се опитва да намери баланса между личния и професионалния живот,

Неангажиращо интересно, гледането на „Емили в Париж“ е малко като „скролването“ в Инстаграм фийд – перфектно за онези моменти, в които искаме да се отпуснем и отпочинем от натоварващия ден. А  още по-хубаво е, че светът на Париж е толкова добре обрисуван, че от дивана мислено може да се пренесем във френската столица. А въпросът, дали Емили наистина ще успее да завладее Париж, така както Кари успя да завладее Ню Йорк, предстои да се превърне в много обсъждана тема на разговор.

Източник: goguide.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини