Магическата Коледа на Марая Кери (видео)

Марая Кери пръска празнично настроение, а към нея се присъединяват Ариана Гранде, Тифани Хадиш и други. Само Скрудж би казал нещо лошо за "Магическият специален коледен спектакъл на Марая Кери", новото празненство на Apple TV + на Кралицата на Коледа.

В 44-минутната музикална програма за магията на Коледа забележително отслабналата Марая се появява със знаковите си веещи се коси, блестящ грим и дълбоки деколтета и цепки. Искате Коледа на Марая, ето ви Коледа на Марая, доставена на вашето стрийминг устройство, сякаш оставена от самия Дядо Коледа.

Режисиран от Хамиш Хамилтън и Роман Копола и заснет тази година при строги протоколи заради COVID-19, "MCMCS" вероятно щеше да бъде много по-голям фестивал на радостта, ако 2020 г. не беше толкова трудна за света. Марая пее на предимно дигитални фонове, докато танцьорите се извиват и въртят около нея от безопасно социална дистанция. Разказвачът Тифани Хадиш прави препратка към тежката година, която хората на Земята са изтърпели, и се насочва почеве около Марая, която прави всичко възможно, за да гарантира, че Коледа ще има дори по време на глобалния бум.

Тя е подпомогната от Били Айхнер, който играе елф, който я призовава на Северния полюс за коледен спешен случай. Изглежда, че настроението не е добро и зависи от Марая да разпространи малко радост по света или нещо подобно. Тя се вози на шейна, посещава фабрика за играчки и изпълнява своя вечен хит номер 1 "Всичко, което искам за Коледа си ти" в средата на градския площад на Северния полюс. 

Присъединяват се неколцина известни приятели - Дженифър Хъдсън и Ариана Гранде пеят с Марая в нова версия на "О, Санта", Snoop Dogg и Джърмейн Дюпри ѝ помагат във версия на "Here Comes Santa Claus" и дори бандата на фъстъците се появява анимирана и пее "Всичко, което искам за Коледа, си ти".

Всичко това е здравословно и подходящо за деца, представено с умение и намигване. Има препратки към мемоарите на Марая, които излязоха тази година, както и към нейната репутация за високите тонове. В един славен миг в дует с Ариана Гранде, те държат заедно най-високите тонове, които можете да чуете. Дори при пандемия нищо не може да убие нейния коледен дух или това, което я прави Марая Кери.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини