Джип и Фолксваген се разбиха до Цигарената, мъж е в болница

Джип Тойота и Фолксваген Бора катастрофираха на кръстовището до Цигарената фабрика в Хасково.

булевардите „Васил Левски” и „Съединение”,

По първоначална информация джипът се е движел по булевард „Васил Левски“. Шофьорът се е опитал да направил ляв завой към складовете, но тогава той се блъснал във Фолксвагена, движещ се направо по булевард „Васил Левски“.

След инцидента шофьорът на Фолксвагена е бил откаран в Спешното отделение на хасковската болница.

На място имаше полицаи за изясняване на случая. Движението в района беше временно затруднено.

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Лу
    лудия Макс
    13 0
    21:31, 3 дек 2020
    И още едно ПТП имаше днеска преди обяд, някъде към 10 часа на кръстовището не спря на стопа стар опел астра с двама гастарбайтери дошли някъде от селата, та бяха натресени отдясно от хубаво черно БМВ лимузина, шофирана от жена на средна възраст, също облечена в черно късо яке. На бавареца почти никакви поражения не се виждаха, докато опелчето отпред приличаше на нагърчена ламарина и десния фар светеше направо към небето. За да не задръстват движението двата автомобила на собствен ход се преместиха на спирката до кафенето. След това пътника до шофьора на опела извади дебел портфейл и размаха няколко банкноти. Водачката на бавареца красива издокарана мадама на хубава възраст се почувства обидена и извади скъп телефон и звънна за КАТ.
  • 2
    А хората по света правят Наука
    .....
    По тъпотата на журналистите ще ги познаете
  • 3
    Та
    Там
    0 0
    20:31, 7 дек 2020
    Трябва едно хубаво кръгово,холандски модел,и не само там,а и до автогарата.Така и общината няма да се харчи за подръжка на тия светофари,
Последни новини