0 °C

Псувни се чуха след гаф с микрофона в онлайн заседанието на ОбС

И 12 -то заседание на Общинския съвет на Хасково, което се проведе днес и което за втори път се състоя в онлайн пространството не мина без гаф.

След повече от час заседание и след 15 минутна почивка, съветниците отново се включиха в платформата zoom. При подновяването на сесията председателят на Общинския съвет Таня Захариева започна с  поименната проверка на  съветниците за кворума. В опитите си да се присъедини обаче един от съветниците не успя да се ориентира, че вече е онлайн и при включен микрофон се чу:“Мен пак ме няма...не е във Фейсбук! Включи се!...“, а веднага след това онлайн пространството се изпълни с яки ругатни и нецензурни изрази.

Таня Захариева се опита да пресече сконфузния момент с фразата: “Моля ви, колеги, изключете микрофоните си“ и отново призова с включен микрофон да е само този, на който е дадена думата.

В ситуацията не се разбра точно кой от съветниците изпусна нецензурните думи, но в социалните мрежи, където  отрязък от лайфа с гафа стана хит, се появиха предположения, че се разпознава по гласа Димитър Ничев.

Председателят на Общинския съвет Таня Захариева посочи, че се въздържа от коментар за момента и ще даде мнение едва след излизането на протокола от сесията. Онлайн заседанията се записват, но и продължават да се протоколират на хартия, както е изискването по закон.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  и свърши
  ....
 • 2
  това е нивото на общинския ни съвет
 • 3
  Яя
  яяяяяяя
  15 -3
  19:29, 27 ное 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 4
  11
  111
  26 -1
  19:30, 27 ное 2020
  Всеки следващ ОбС ще бъде по некачествен. Това е природен закон. Такъв е матриала.
 • 5
  11
  11111
  16 -1
  22:43, 27 ное 2020
  Когато имаме премиерът за еталон...на псувните...учениците му го конкурират...
  • Сз
   Сзо
   9 0
   08:07, 28 ное 2020
   Бизнесмени и търгаши станали съветници за да налапат апетитни общински парцели.....
   Алчноста е в дебелите...
   Злобата и зависта е ниските ...
   Лесно ще ги познаете.
 • 6
  Ko
  koko
  4 0
  11:09, 28 ное 2020
  Закривай, без това само им плащаме за простотиите и цинизмите.
 • 7
  Ka
  Kaka
  4 -2
  13:41, 28 ное 2020
  Голяма работа станала! Ядосал се ,теглил една, минал му яда 🤣
 • 8
  Bl
  Blessings
  4 0
  16:37, 28 ное 2020
  Веднага си личи високото интелектуално ниво на общинарите.
 • 9
  За
  За какво ниво?
  2 0
  20:03, 29 ное 2020
  Говорите за общинарите? Цитирайте само едно име от всички гюбюри там , че е заслужил мястото си и ще се извиня публично! Всички са боклуци , ама миризливи!
 • 10
  Дж
  Джибри
  1 0
  20:05, 29 ное 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!

Хороскоп за 22.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
22 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
22 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
22 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
22 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
22 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
22 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
22 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
22 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
22 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
22 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
22 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
22 яну 2021
Последни новини