Стиви Уондър с две нови песни и собствен лейбъл

След близо 60 години съвместна работа Стиви Уондър е напуснал звукозаписната компания Motown. Това е огромна промяна за 70-годишния изпълнител, който прави дебютния си запис при Бери Горди в Motown, когато е едва 11-годишен.

Носителят на 25 награди „Грами“ организира виртуална пресконференция, за да съобщи както за напускането на Motown, така и за излизането на двете му новите песни и създаването на собствен лейбъл – So What The Fuss Music.

Новите парчета - "Where Is Our Love Song" и "Can't Put It in The Hands Of Fat" ще бъдат разпространявани от Republic Records, част от Universal Music Group. 

Седемдесетгодишният Стиви Уондър обяснява, че се е присъединил към звукозаписната компания Republic Records след обстойни разговори с главния й изпълнителен директор Монти Липман и един от водещите ѝ изпълнители - певицата Индия Ари.

И двете нови песни, издадени от Стиви Уондър, са плод на съвместна работа. Парчето "Where Is Our Love Song" е записано в сътрудничество с Гари Кларк младши.

Второто парче - "Can't Put It in The Hands of Fate" пък е записано с рапърите Рапсоди, Кордей, Чика и Бъста Раймс.

Всички средства от продажбата на "Where Is Our Love Song" ще бъдат предоставени на организацията с нестопанска цел Feeding America, която има мрежа от повече от 200 хранителни банки и да храни милиони американци.

Въпреки промяната Уондър казва, че винаги ще носи в сърцето си компанията Motown и не изключва възможността за бъдещи сътрудничества с бившия си лейбъл, пише Sky News.

В пресконференцията певецът разказа на феновете си и как е след бъбречната трансплантация през декември миналата година.

"Чувствам се страхотно. Гласът ми се чувства също. Сякаш съм на около 40 и искам да благодаря на всички за молитвите и любовта."

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини