Клуб на жените "Родопчанка" срещна на живо младежи с успели родопчани

    В днешно време сме свидетели как сивото ежедневие води до отчуждаване, агресия и забравяне на мечтите - това е мотивът на Клуб на жените "Родопчанка" да проведе кампания „Жива библиотека - успелите родопчани“ съвместно със Сдружение „Млади изследователи за младежко развитие“ гр. Смолян, която бе подкрепена от Българския фонд за жените. В тяхната „Жива библиотека“ от началото на годината са проведени 10 срещи с успели родопчани, които под формата на въздействащ разказ от първо лице представиха своята "история на успеха". Първите срещи бяха с областния управител на област Смолян Недялко Славов и зам.- кмета на Община Смолян Марин Захариев. Последваха срещите с четиримата депутати от област Смолян Дора Янкова, Хайри Садъков, д-р Красимир Събев и д-р Даниела Дариткова. Интересно протекоха и следващите срещи с изявените родопчани: Илиян Сарандалиев - Председател на Организацията на българските студенти “Браво”, Председател
    на Одитния комитет на търговска банка, преподавал "Финансово управление на проекти в строителството" в УАСГ."; Георги Янчев - главен финансов директор на Software Group, който за 2019 г. е признат за "Финансов директор на годината" на шестите годишни награди, организирани от EY Bulgaria и Capital; Костадин Милов-Председател на Клуб Дебати в СУ „Кл. Охридски“ и в гр. Смолян; инж. Иво Царев - Председател на Регионална стопанска камара, Председател на НКС Евростарт. Младежката аудитория беше изключително активна и постави актуални въпроси, потърси решения на наболели проблеми и изисква помощ и съдействие.
    От Клуб на жените "Родопчанка" са убедени, че разгласявайки положителния пример и вдъхновяващите истории на успешни родопчани, са спомогнали за стимулиране на младежката аудитория да повярват в себе си и да достигат своите цели, защото, ако един успее, цялото общество успява.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини