13 °C

ГЕРБ обслужваше ДПС, обяви Цветан Цветанов

Щях да напусне ГЕРБ и без скандала с апартамента ми, заради това, което видях по време на кампанията за европейските избори. Тогава бяха преминати много граници, каза днес пред NOVA бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Той допълни, че е бил буфер, който е понасял удари, заради едноличните решения на Борисов. Като пример той посочи обслужването на ДПС.

Цветанов допълни, че бившият земеделски министър Румен Порожанов е имал списък от горски, които е трябвало да бъдат уволнени, по искане на ДПС. Той твърди, че е спрял този ход, но хората в смесените райони и досега се чувстват предадени.

Цветанов каза, че няма политика на "отлюспване" на хора от ГЕРБ към новия му проект "Републиканци за България" и всички присъединили са "направили своя личен избор". Той допълни, че личен избор е и дали тези от тях, заемащи позиции, избрани от ГЕРБ ще ги напуснат.

Цветанов смята, че само избори, проведени от служебен кабинет ще бъдат честни, защото в противен случай в тях ГЕРБ ще използва cелия си властови ресурс, за да спечели. Той поясни, че с новата си партия ще се яви на следващите избори самостоятелно. В отговор на въпрос, Цветанов каза, че разговори за коалиция с ГЕРб няма да има, докато партията се ръководи от Борисов.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    19 -2
    09:58, 25 сеп 2020
    Все пак Доган направи банкянското недоразумение генерал.
    • ДПС реално контролира Горските стопанства в цяла България с много редки изключения.
      Само вижте шефовете на горските служби ,а и служителите им в Хасковско,в Стамболово,Крумовград,
      Маджарово..милионери каращи коли за стотици хиляди.
      Изкормват и разпродават българските гори ,организирано и стройно.
      Пред погледа на сляпата Темида,Гешев и Цацаров преди са слепи за престъпленията на ДПС.
  • 2
    12
    123
    20 -1
    12:12, 25 сеп 2020
    тоя щото малко яде и краде... ама много ги боли като ги изритат от н=хранилката..
  • 3
    То
    то това е ясно
    16 -2
    12:51, 25 сеп 2020
    обаче кривоглавия защо сега го казва. досега КОР ли имаше в устата
  • 4
    Ек
    Експерт
    13 -1
    15:00, 25 сеп 2020
    Лицето Цв. , което от няколко седмици цъфти по всички национални телевизии, не случайно ни се пробутва като НОВА, ЧИСТА и О,Боже „НОРМАЛНА “ замяна на Боко.Дали, това е случайно? Кой стои зад този питекантроп с муцуна на прачовек и ум на Йети?Това човешко недоразумение , което е шофьор по призвание/ като Боко/, даскал по физическо по образование/ какъвто линикога Не е бил /, май се надява да ни яхне като премиер??
    Верва ли си, че народа забрави как от трибуната на НС клеймеше врагове, нареждаше кой да бъде разчистен?Мисли ли, че хората забравиха сагите с шестте апартамента и оня със личния асансьор за нищожни пари?
    Не знам кой му е дал идеята за този нов външен вид, но много е сбъркал!Прилича на чучело от детския сериал за мъпетите.Акъл не се присажда, не се купува , а поведението на тъп милиционер е същото, защото е кодирано генитечно от татко му , личният шофьор на Григор Шопов.
    Марш в коневръза Цвъки!Никой не обича предателите, както и да се пребличат и лустросват.Твоето време свърши с Боко !Живей си в апартамента и кажи на тия дето те пробутват, ЧЕ НЕМА ДА СТАНЕШ ВТОРИ БОКО!!!
  • 5
    Да
    Дамян
    13 -1
    19:13, 25 сеп 2020
    Че не беше ли той, дето търчеше до стаята на ДПС , за да прави договорки , и забрави ли колко гафа направи и колко неща трябваше да прегласуват.Не зная защо си е наумил, че ще прескочи 4 %.
  • 6
    12
    123
    7 -1
    07:42, 26 сеп 2020
    Голям боклук нахален и тъп че и доста грозен тип.
    • 33
      33
      4 -1
      00:20, 27 сеп 2020
      с 2 думи прост българин. урин
  • 7
    Ел
    Ел
    3 -1
    10:28, 26 сеп 2020
    Срамувай се от себе си!

Още новини

Последни новини