Двама възрастни и едно дете пострадаха при челен сблъсък край Чокманово

Изображение 1 от 3

    На 12.08.2020г. около 16:00 часа на пътя Смолян-Чокманово, в района на манастира, е станал тежък сблъсък между два леки автомобила, при който са ранени ...

    Челният сблъсък е заради висока скорост на лек автомобил "Волксхол Инсигниа", управляван от 35-годишния Р.И. от с. Смилян,който не преценил състоянието на пътя и релефа на местността, на дясна крива навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в насрещно движещия се лек автомобил "Шкода Фабия" със софийска регистрация, управляван от 32-годишната Д.Б. от Смолян.

    При катастрофата е ранен 31-годшният водач Р.И., който е получил контузия на китката на дясната ръка и пътника в управлявания от него автомобил – 7-годишно момче, което е с повърхностна рана на главата и носа. Ранена е и 32-годишната Д.Б., която е с натъртвания и болки в областта на таза и корема. Оказана е медицинска помощ на пострадалите в МБАЛ-Смолян. Момчето и мъжът са освободени за домашно лечение, а 32-годишната жена е настанена за наблюдение в хирургично отделение на МБАЛ-Смолян, без опасност за живота.

    В следствие на удара има нанесени значителни материални щети по лекия автомобил "Шкода Фабия". Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смолян. извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини