Акценти по NG през август

Произведено за ден (12 еп. x 30 мин.) 
12 август 2020 г., сряда @ 22:00 & 22:30 ч.
Премиера през август

Производството претърпя истинска революция през последното десетилетие. Икономиката на момента означава, че продуктите, които обичаме, се произвеждат в огромни количества за рекордно кратко време. В същото време все по-бързата и лесна логистика води до това световната търговия и дистрибуция да се осъществяват по-скоростно от всякога. Документалната поредица проследява историята на най-големите и известни марки, които се произвеждат в САЩ – от колите Тесла до китарите Гибсън, от соса Табаско до космическите ракети.

Изгубени на Еверест (1 еп. x 60 мин.) 
6 август 2020 г., четвъртък @ 21:00 ч.
Премиера през август

На 8 юни 1924 г. британските изследователи Джордж Мелъри и Андрю Ървин изчезват на връх Еверест, точно на 250 м. под самия връх. Предполага се, че Ървин е носил камера по време на това последно изкачване. Филмът в тази камера може да пренапише историята на алпинизма. Днес, екип от елитни алпинисти, имат нова информация за вероятното местонахождение на тялото на Ървин, което дава шанс да се разреши една от най-големите загадки на връх Еверест.

Дървосекачи (8 еп. x 60 мин.) 
9 август 2020 г., неделя @ 22:00 & 23:00 ч.
Премиера през август

Поредицата „Дървосекачи“ е базирана на бестселър романа на New York Times от носителката на награда „Пулицър“ Ани Пру. Сериалът разказва историята на група изгнаници и мечтатели, които се борят да се откъснат от своето минало, докато оцеляват в безпощадните диви земи. Те трябва да се справя с жестоки премеждия, противоположни интереси и объркано чувство за лоялност на един своеобразен кръстопът на цивилизациите – Новия свят.

В продукцията участват Дейвид Тюлис, Марша Гей Хардън и др.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини