Кеят на резиденцията на Доган бил незаконен

Изграденият наскоро кей при лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в парка "Росенец" край Бургас е незаконен, съобщи вицепремиерът Валери Симеонов (Обединени патриоти/НФСБ) в сутрешния блок на "Нова телевизия". По думите му проверка на регионалната дирекция "Строителен контрол" е установила това, както и 4 незаконни спомагателни постройки в имота.

"Това ще бъде премахнато. Ще се разруши като всеки незаконен строеж. Сигурен съм", заяви Симеонов. "Голямата сграда за съжаление се вписва в параметрите на Закона за устройството на територията и Закона за черноморското крайбрежие", добави той. Уточни, че въпросът за незаконните постройки бил сред обсъжданите на коалиционния съвет вчера, на който бе решено да се изчака с оставките на тримата министри - на финансите Владислав Горанов, на икономиката Емил Караниколов и на вътрешните работи Младен Маринов.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ne
    nelicha - нелича
    8 0
    12:57, 17 юли 2020
    Щото пък всичо останало е много законно . Нали ? Време е младите хора не обременени от предишната власт и партии да учредят национално движение " ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА " Уверявам ви всичко ще си дойде на мястото .
  • 2
    Си
    Симеонов
    6 -1
    13:15, 17 юли 2020
    Толкава си алчен за власт, че чак циганският ти поглед го издава, пе.ал
  • 3
    То
    Тоя
    2 0
    22:22, 17 юли 2020
    Тоя е един от най-противните хора в парламента! Отврат! Защо изобщо му показват гнусната физиономия!
Последни новини