Григор Димитров все още не е решил за US Open, игра в баскетболен мач в Задар

Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че все още не е напълно сигурен за участието си в Откритото първенство на САЩ.

Турнирът от Големия шлем ще започне на 31 август, но заради пандемията от коронавирус, която много сериозно засегна Ню Йорк, по всяка вероятност на играчите ще бъдат наложени редица ограничения.

"Предвид настоящата ситуация, е много трудно да се каже. Не мога да съм напълно сигурен, че ще бъда там. Но много неща може да се променят. Трудно е за нас играчите, но мисля, че аз и другите тенисисти ще трябва да изчакаме с решението си с оглед на развитието на ситуацията. Ако нещата останат така, смятам, че много играчи няма да пътуват за Ню Йорк", коментира Димитров, който снощи пристигна в хърватския град Задар, където през уикенда ще участва във втория турнир от веригата "Адрия Къп", организирана от номер 1 в света Новак Джокович (Сърбия).

Димитров, Джокович, както и другите тенис-звезди, които ще се включат в надпреварата - Марин Чилич, Борна Чорич и Александър Зверев, участваха в демонстративен баскетболен мач срещу селекция на местния клуб БК Задар.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини